Welkom op Alkanaany Schoonmaakbedrijf
(0) 252 230 144
info@alkanaany.nl

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Sassenheim? Een veelzijdig schoonmaakbedrijf Alkanaany en biedt vele diensten aan. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn als glazenwasser Sassenheim en omgeving. En hebben wij de beste schoonmaakster van Amsterdam in dienst. Anders dan andere schoonmaakbedrijven in Sassenheim komen wij onze afspraken na en zijn erg flexibel. Wij komen dan ook graag de schoonmaak in Amsterdam uitvoeren.

Alkanaany Schoonmaakdiensten bestaat al meer dan 10 jaar. Wij zijn begonnen als klein lokaal schoonmaakbedrijf en zijn inmiddels uitgegroeid naar een middelgrote regionale dienstverlener in totaalschoonmaak door heel Nederland. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam. Vanuit hier bedienen we onze klanten uit diverse branches zoals de industrie, logistiek, medische praktijken en kantoren. Dagelijkse of periodieke schoonmaak, reguliere reiniging of dieptereiniging en altijd met vaste en opgeleide medewerkers. Schoonmaak is een vak en precies zo benaderen wij onze opdrachten:

  • NEN 4400 Gecertificeerd
  • Uitstekende Referenties
  • Enthousiaste en opgeleide medewerkers
  • VCA*-gecertificeerd
  • Meer dan 10 jaar ervaring

Totaalpakket aan schoonmaakdiensten

Onze maatwerkoplossingen zijn geschikt voor diverse branches. In de regio Sassenheim en Amsterdam verzorgen wij de schoonmaak van bedrijfspanden, trappenhuizen, culturele instellingen en distributiecentra. Daar komen onze specialistische vaardigheden goed van pas. Wij vertalen uw wensen naar een maatwerk schoonmaakschema, werken met vak opgeleide medewerkers en de nieuwste schoonmaaktechnieken. Alkanaany Schoonmaakbedrijf heeft een breed aanbod aan diensten en wij kunnen op bijna elke schoonmaakvraag een antwoord geven:

Specialisten in reiniging

Onze uitgebreide kennis zorgt ervoor dat wij raad weten met elke soort gevel en tapijt. Daarom kunt u voor uw gevelreiniging Sassenheim ook bij ons terecht. Wij hebben de beste materialen in huis om uw renovatie projecten zo goed mogelijk uit te voeren. Dit geld natuurlijk ook voor de vloeronderhoud Alkanaany. Elk soort materiaal vraagt om een andere aanpak. Bij ons goed opgeleide personeel is uw gevelreiniging Sassenheim en uw gevelrenovatie Sassenheim in goede handen.

Newer Post

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.