• Welkom op Alkanaany Schoonmaakbedrijf
  • Telefonisch bereikbaar 24/7 (0) 252 230 144
  • Direct Mailen: info@alkanaany.nl

Computer en dataservice reiniging

Computer en dataservice reiniging

Bij Alkanaany kunt u terecht voor het vakkundige reiniging voor zowel eenmalige maar ook voor preventieve onderhoud van deze ruimten.

Waarom het is belangrijk om de serverruimte laten reinigen:

Stof en puin zijn de grote bosdoeners.   Het belang om de serverruimte laten schoonmaken wordt ook steeds vaker onderkent door verzekeringsmaatschappijen.  Ophoping van stof kan namelijk ook de oorzaak zijn van een plaatselijke oververhitting met mogelijk brandgevaar.

ElectroStatic Discharge (ESD) of te wel electrostatische ontlading is de sluitmoordenaar in computerruimtes kan dan op den duur veel schade veroorzaken. Door het gebruik van de ruimtes, door een verbouwing of aanpassingen zoals aanbrengen nieuwe bekabeling en brandmelders, kan er ook veel stof en puin onder de vloer komen die zich door de ventilatie kan verspreiden. Onze  team maakt uw computerruimte vakkundig en behoedzaam schoon van  het plafond tot en met  de vloer.

Wil je een datacenter laten schoonmaken, dan wordt bijvoorbeeld het stof uit de ruimte verwijderd met HEPA stofzuigers en ESD doeken. Speciale aandacht wordt besteed aan verborgen plekken, als bijvoorbeeld lichtarmaturen, kabelgoten, de ruimte onder de verhoogde ESD vloeren of boven een verlaagd plafond.

Vraag daarom aan de specialist dit reinigingswerk van u over te nemen voor een goed en betrouwbaar resultaat.