• Welkom op Alkanaany Schoonmaakbedrijf
  • Telefonisch bereikbaar 24/7 (0) 252 230 144
  • Direct Mailen: info@alkanaany.nl

Specialistische reiniging

Bouwschoonmaak/ Bouwopruiming

Onze medewerkers denken graag met u mee. In overleg met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden we precies gaan uitvoeren bij uw bouwproject of bouwplaats, hoe vaak we dit gaan doen en wanneer precies. Aan de hand van dit gesprek zal er een professioneel en duidelijk schoonmaakplan gemaakt worden waarin staat waar en wanneer onze schoonmaakdiensten worden uitgevoerd. Pas als u hier helemaal tevreden mee bent, zullen onze specialisten de schoonmaakwerkzaamheden gaan uitvoeren.

Graffiti en gevelreiniging

De gevels van uw pand hebben te lijden onder de weersomstandigheden zoals zure regen, wind en de vervuiling in de lucht. Al deze factoren hebben een negatieve invloed op de uitstraling en levensduur van uw gevels. Het onderhouden van uw gevels is van essentieel belang om toekomstige schade zoals scheuren en permanente verkleuring te voorkomen. Gevelreiniging draagt om deze reden niet alleen bij aan de uitstraling maar verbetert ook de kwaliteit van uw gevel.

Zonwering reiniging

Kom je er niet meer onderuit, is de tijd echt aangebroken om de vogelpoep, schimmel en groene aanslag weg te boenen? De eerste keer je zonwering schoonmaken is altijd spannend, je wilt natuurlijk niet de kwaliteit aantasten. Klik hieronder op de zonwering die jij gaat schoonmaken en wij geven je handvatten voor straks weer stralende zonwering.

Specialistische reiniging

Van bouwschoonmaak tot bouwopruiming schoonmaakbedrijf Alkanaany doet het allemaal. Wij leveren ook diensten zoals graffiti en gevelreiniging en zonwering reiniging.

Recente Diensten