Welkom op Alkanaany Schoonmaakbedrijf
(0) 252 230 144
info@alkanaany.nl

UVC Desinfectie en Ontsmetting

Micro-organismen ( kiemen, virussen, parasieten, schimmels,  microben etc. ) zijn overal aanwezig en volledig onzichtbaar voor het blote oog.

Ze zitten voornamelijk op deurknoppen, liftknoppen, toiletten, typboarden,  telefoon, computer muizen, schermen,  druk bezochte plekken/ en allerlei andere oppervlakten, etc…

Ondanks intensieve schoonmaak en desinfectiemiddelen blijven deze organismen om ons heen hangen en risico vormen voor ons.

 

Ontsmetten met uv-licht wordt steeds vaker gebruikt in ziekenhuizen en laboratoria, en nu ook in elke werkomgeving. Dat is natuurlijk niet voor niets. Deze desinfectiemethode is de ideale keuze voor het reinigen van tablets, werkplekken, praktijken etc.. en doodt meer 99,99% van alle micro-organismen. Ga de strijd aan met virussen, bacteriën en parasieten en maak uw behandelkamers en materieel weer helemaal klaar voor gebruik.. Ons uitgebreide assortiment bevat verschillende oplossingen voor organisaties en onze ervaren Alkanaany medewerkers helpen u met het kiezen van de juiste oplossing voor uw onderneming.

 

Wij kunnen op zeer veilige manier U en Uw omgeving eenvoudig beschermen tegen dit soort virussen.

Door middel van toepassing van deze desinfectie methode, worden alle ongewenste micro-organismen snel en effectief onschadelijk gemaakt.

 

Het is van grote belang dat deze methode uitgevoerd wanneer geen mensen in de omgeving aanwezig zijn.

 

Voor meer informatie en vrijblijvende offerte kunt u ons gerust bellen of mailen.

Offerte Aanvragen