• Welkom op Alkanaany Schoonmaakbedrijf
  • Telefonisch bereikbaar 24/7 (0) 252 230 144
  • Direct Mailen: info@alkanaany.nl

UVC Desinfectie en Ontsmetting

UVC Desinfectie en Ontsmetting

 

Micro-organismen ( kiemen, virussen, parasieten, schimmels,  microben etc. ) zijn overal aanwezig en volledig onzichtbaar voor het blote oog. Ze zitten voornamelijk op deurknoppen, liftknoppen, toiletten, typboarden,  telefoon, computer muizen, schermen,  druk bezochte plekken/ en allerlei andere oppervlakten, etc… Ondanks intensieve schoonmaak en desinfectiemiddelen blijven deze organismen om ons heen hangen en risico vormen voor ons.

Ontsmetten met uv-licht wordt steeds vaker gebruikt in ziekenhuizen en laboratoria. Dat is natuurlijk niet voor niets. Deze desinfectiemethode is de ideale keuze voor het reinigen van tablets, stethoscopen en mondkapjes en doodt meer 99,99% van alle micro-organismen. Ga de strijd aan met virussen, bacteriën en parasieten en maak uw behandelkamers en materieel weer helemaal klaar voor gebruik. Met uv-licht ontsmetten is eenvoudig en effectief en duurt zo’n 5 tot 10 minuten. Ons uitgebreide assortiment bevat verschillende oplossingen voor organisaties en onze ervaren Alkanaany medewerkers helpen u met het kiezen van de juiste oplossing voor uw onderneming.

Hoe werkt UV-licht ontsmetten?

Ontsmetten met uv-licht is heel eenvoudig. De UV-straling van de uvc lampen in onze devices doodt 99,99% van alle bacteriën, schimmels, parasieten en virussen. Vooral in ruimtes waar patiënten worden ontvangen en behandeld is desinfecteren erg belangrijk. De verspreiding van infecties en virussen komt hier erg snel voor. Uv-licht ontsmetting is geschikt voor het desinfecteren van tablets, telefoons, mondkapjes en stethoscopen, maar is ook een goede oplossing voor het ontsmetten van praktijkruimtes en behandelkamers. Uv-licht ontsmetten met de desinfectie boxen van Alkanaany doet u met één druk op de knop, gebruik de schakelaar en timer en stel het gewenste programma in. De desinfectie boxen hebben een automatisch uitschakelsysteem en kunnen worden bevestigd op een balie of aan de muur.