• Welkom op Alkanaany Schoonmaakbedrijf
  • Telefonisch bereikbaar 24/7 (0) 252 230 144
  • Direct Mailen: info@alkanaany.nl

Vloerenonderhoud/ Meubelreiniging

Diepte reiniging van uw zachte vloeren, vloerkleden en trapbekleding

Ondanks regelmatig stofzuigen, zal het tapijt na verloop van tijd grondig gereinigd moeten worden.

Na verloop van de tijd en afhankelijk van het gebruik kan de bekleding van onze trap behoorlijk vervuild rakken en het gewone zuigwerk niet meer het gewenste schone uitstraling heeft.

Wij kunnen deze zorgen uit uw handen nemen en zorgen voor een weer mooie en stralend schone trapbekleding. Om uw tapijt weer representatief te krijgen bekijken we als eerst welke type, kleur uw tapijt heeft, eventuele onderhoudsvoorschriften.

Met onze speciaal toegepaste machinale reinigingsmethode krijgen wij uw trap, losse vloerkleden en zachte vloerbedekkingen zo goed als nieuw en helemaal schoon. Zodat u weer een aantal jaar verder kunt genieten van een stralende een mooie resultaat.

De door ons toegepaste milieuvriendelijke reinigingsmethode en middelen laten geen residuen achter.

Voor alle zakelijke ruimten waar intensieve op gelopen wordt- adviseren wij een periodieke reinigingsonderhoud minimaal 1 x per jaar.

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte:

Reiniging en onderhoud van harde vloeren

Zowel linoleum, als epoxy, rubber, plavuizen , entreezones, steen of houten vloeren door de oplopende belasting raken opgegeven moment vervuild, versleten en vragen om een professionele en tijdig toegepaste reinigingsmethode om.

Bij ons kunt u terecht voor een de juiste advies en behandeling hiervoor.

Machinaal reinigen, strippen/ verwijderen van het oude laag, polymeren, aanbrengen van beschermlaag, schuren, olieen etc. Wij hebben een ruime ervaring en de juiste kennis thuis om deze zorgen uit uw handen te nemen.

Bekijk onze foto galerij voor enkele voorbeelden.

Meubelreiniging

Door intensief gebruik van meubels kan er veel vuil, stofmijt, pollen of zelfs vet in de zachte bekleding terecht komen. Door deze vervuiling veranderd ook het uiterlijk van uw kostbare meubilair, en niet minder belangrijk dit soort vervuilingen beperken onze binnen klimaat.

 Bij Alkanaany  kunt u   terecht voor het reinigen van alle soorten  gestoffeerd meubilair.

Uw Bankstel/ Stoelen/ Fauteuil/ vergader stoelen/ bureaustoelen/ binnenbekleding van uw Auto/ Boot/ zitkussens etc.. Wij zijn in het bezit van speciale apparatuur en middelen Aangezien er grote verschillen bestaan in soorten stoffering en afmetingen van de meubels is het handig als u met uw aanvraag een digitale overzichtsfoto meestuurt (waarop het gehele meubelstuk zichtbaar is). Dit kunt u per email, of app doen , (onder vermelding van uw achternaam en woonplaats.) Beschrijf ook kort de aard van de vervuiling. Zo kunnen wij het beste inschatten hoeveel werk er  is voor ons in zit en wat dan een gepaste scherpe prijs is! Indien u dit op prijs stelt dan kunnen wij u ook op locatie komen opzoeken voor beoordeling van uw aanvraag en de passende prijsopgave