• Welkom op Alkanaany Schoonmaakbedrijf
  • Telefonisch bereikbaar 24/7 (0) 252 230 144
  • Direct Mailen: info@alkanaany.nl

Diensten

Waarom Alkanaany

Waarom kiest u voor schoonmaakbedrijf Alkanaany?

We steken veel tijd en aandacht in de opleiding van onze medewerkers. Mede door het gebruik van ergonomische materialen resulteert dat in een laag ziekteverzuim en gemotiveerde medewerkers. Tevens heeft u als klant hierdoor minder vaak te maken met een invalkracht of wisselende medewerkers.
Waar werken wij?
Onze Missie
Onze Visie
Actief in deze regios
Alkanaany Schoonmaakbedrijf is actief in de Bollenstreek, regio Leiden, Haarlemmermeer, Alphen aan de Rijn, Den Haag en Rotterdam. Wij werken voor bedrijven, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen en particulieren.
Duurzaam Schoonmaken
Draag bij aan een schone wereld. Kies bewust voor een duurzaam schoonmaakbedrijf. Gooi die vervuilende wasmiddelen overboord en laat Alkanaany uw bedrijf schoonmaken.
Eco & Bio afbreekbare producten
Al lange tijd werken wij uitsluitend met ecologische en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Een juiste dosering voorkomt verspilling. Bovendien gaan we zuinig om met water en energie. Met maatregelen als deze behaalden wij belangrijke biotechnologie-certificaten: uw garantie voor een groene en vooral grondige schoonmaak. Kies dus voor Alkanaany. Dan ziet uw bedrijf er straks weer spic en span uit. En de wereld weer iets groener!
90%

Dagelijkse en periodieke interieuronderhoud

75%

Huishoudelijke diensten

50%

Computer en dataservice reiniging

90%

Glasbewassing