• Welkom op Alkanaany Schoonmaakbedrijf
  • Telefonisch bereikbaar 24/7 (0) 252 230 144
  • Direct Mailen: info@alkanaany.nl

Referenties

Korte reviews van bedrijven die blij zijn met onze dienstverlening

Klanten die tevreden zijn

Ineke van Steensel

Elk jaar reinigen jullie onze glazen en al het houtwerk. Jullie doen dit goed en werken netjes. Het ziet er weer fantastisch uit en wij zijn er erg blij mee!

La Maison Amsterdam

De expertise en know how van verkeerd en achterstallig onderhoud op te lossen is zeer goed. Kwaliteit en gemaakte afspraken staan hoog in het vaandel. Oplossingsgericht en zeer goede aftersales en service wordt geboden. Kortom een aanrader voor als men echt goed werk wilt qua schoonmaak de te gebruiken producten en de consultancy.

Conscious Hotels

Met veel plezier en tevredenheid werken wij al jaren samen met schoonmaakbedrijf Alkanaany. In deze samenwerking houdt Alkanaany zich aan gemaakte afspraken en leveren kwaliteit af, met als gevolg een jarenlange samenwerking.

Fairphone

We have been with Alkanaany for almost 1 year now, and we wouldn’t think of hiring anyone else! Fantastic service with friendly and helpful staff. They are more than just a business contract, they have become part of our Fairphone family. We look forward to a continued great friendship in the future! Marie Holmes, Fairphone Warm regards

Inge Hillegom - Particulier

Na een mega-verbouwing is Mazin met zijn mannen geweest om ons huis schoon te maken. Ons bouwval werd weer huis; Fantastisch!! Toen zij weggingen zei Mazin dat Alkanaany ook helpt met tuinen. Inmiddels loopt er ook hier een offerte en zijn wij blij met alle tips en referenties. Hierdoor zijn wij inmiddels alweer een nieuw traject gestart. Hartelijk dank!

CTP Packaging

We were very happy and satisfied with the quality and professional service of work that we received from Schoonmaakbedrijf Alkanaany. Mazin and his team were very enthusiastic and very professional and it was a great pleasure doing business with them. I will definitely recommend your company to all our business associates, friends and family.

EOKM

Beste Mazin en Sonya, Elke maandagochtend, keer op keer, vinden Sint en zijn Pieten geen kruimels meer. Kantoor helemaal schoon dankzij jullie harde werk, samen met jullie collega’s maken jullie je hiervoor sterk. Hopelijk werken wij nog lange tijd samen, en komen wij ook in Amsterdam nog immer tezamen Liefs, Sint en zijn Pieten, namens team EOKM

Aedes Real Estate

Sonya en Mazin, Dank aan jullie en jullie mensen voor de enorme inzet en toewijding aan jullie werk. Bijzonder om dat steeds weer te zien.

Nic van 72 jaar & Sunny NL

Mazin, Sonya and team not only provide a wonderful service, they do it with the care and attention of friends. For me, the key to a good company is how happy the team are and the Alkanaany crew all appear to be motivated and happy, which leads to a great job. I’m very happy to have the guys as part of our broader work family.

Irma Leiden - Particulier

Geweldige job om ons pas gerestaureerde appartement grondig schoon te maken. Enorme raampartijen geen probleem, op 2e verdieping, zowel binnen als buiten. Ook huishoudelijk schoonmaakwerk niets op aan te merken. Leiding en personeel altijd stipt, vriendelijk en spontaan.

Patricia, Expatriate Client - Particulier

“Upon our initial move to Amsterdam, we had the fortunate discovery of Alkanaany Services. We required the utmost care of our furnishings, as well as the apartment itself. Mazin, Sonya and their team are very professional, knowledgeable and easy to work with. We have recommended them to many friends and they have transformed their living situations! When it came time to move to a new apartment, we used their team to help organise and set up our new home. Within days, everything was done and we were enjoying life in our new place! We continue to use them for regular cleaning and know that no matter the need or challenge, they are the ones to call.”

Verloskundigenpraktijk Santé

Wij zijn erg tevreden over Alkanaany Schoonmaakbedrijf. Zeer snel een bezoek op onze praktijk om een offerte op te stellen voor het machinaal reinigen en polymeren van onze linovloer. Er is goede kwaliteit geleverd. Wij kunnen er weer even tegenaan!

IGN Voorhout - Dhr. M. Kievit

Ik kan niet anders zeggen dan dat het gehele plaatje klopt van Schoonmaakbedrijf Al Kanaany BV. De service is goed, de snelheid is goed, het meedenken is goed, maar het belangrijkste van allemaal, de uitvoering van de werkzaamheden zijn goed+. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Dedact - Eelko Huizing

Sinds enkele weken verzorgt Schoonmaakbedrijf Alkanaany de schoonmaak van ons kantoor. Duidelijke afspraken, een concurrerend tarief en prettige medewerkers maken dat wij de samenwerking als zeer prettig ervaren en Alkanaany zouden aanbevelen aan andere bedrijven.

Stephen Boyd - Particulier

I would like for you to pass on my thanks for the excellent work carried out by your cleaning crew at my home today (25th October 2013). The professionalism from first receiving a quote to the completion of the contract was very professional indeed. I will certainly be passing your details to any other people I know who are looking for a professional cleaning company to clean their homes & Offices . Again, thank you very much for everything.

Judith van Leiden

In november 2014 kwam Alkanaany mijn huis een grote schoonmaak geven. Zelfs mijn bank werd onderhanden genomen. Ze waren keurig op tijd en gingen gelijk aan het werk. Ze werkte heel hard door en je zag het huis gewoon helemaal steeds meer blinken. Na een korte lunchpauze gingen ze er weer heel hard tegenaan. Na een lange dag poetsen glansde mijn huis als een spiegel en was in de badkamer zelfs alle kalk er af. Ik was echt super gelukkig. Mijn bank was weer grijs (de originele kleur van de bank) in plaats van licht bruin met vlekken. Na 3 maanden ben ik nog steeds blij. Ik merk wel dat het weer tijd wordt dat mijn huis een goede schoonmaak beurt nodig heeft en het mooie is dat ik de afspraak met ze heb om de drie maanden mijn huis komen poetsen en dan ben ik weer drie maanden gelukkig. Ik hoef namelijk zelf alleen de dagelijkse schoonmaak te doen.

De Speelbrug, Voorhout

De Speelbrug is een Kindcentrum in Voorhout met diverse kinderdagverblijfgroepen en buitenschoolse opvanggroepen. Verdeeld over meerdere locaties in Voorhout, Rijnsburg en Noordwijkerhout. Daarnaast faciliteert De Speelbrug De Stichting peuterspeelzalen De3kernen. In 2008 is De Speelbrug een HKZ procedure gestart met als resultaat in september 2009 het HKZ-gecertificeerd . HKZ is een kwaliteitsbeoordeling voor Zorg en Welzijn instellingen. Kwaliteit is geen toeval, maar een beredeneerd, georganiseerd en beheerst resultaat. Het is het vermogen om aan de verwachtingen en behoeften van de klanten te voldoen. Tijdens de HKZ procedure zijn ook de leveranciers van onze organisatie tegen het licht gehouden. Wij werkten op dat moment met drie verschillende schoonmaakbedrijven. Voor de beheersbaarheid van de kwaliteit is besloten met één schoonmaakbedrijf verder te gaan. Er is bewust voor de firma Alkanaany gekozen omdat ook zij weten wat kwaliteit inhoud. De firma Alkanaany denkt mee en adviseert, houden zich aan de gemaakt afspraak, zijn klantvriendelijk en leveren een prima product voor een goed prijs.

SKOV, Voorhout - Michel de Zwart

Verhoudingsgewijs een klein schoonmaakbedrijf dat dicht bij ons als klant staat. Bekwaam doen ze hun werk. Daarnaast zijn de lijnen kort en is er sprake van optimale flexibiliteit.

Asia Koerten, International Child Development initiatives

Lieve Sonya en Mazin, Het leven in het Kinderrechtenhuis zou niet hetzelfde zijn zonder jullie zorg maar vooral lieve, warme instelling. Grote knuffel van ons allemaal!!
horecagroothandel-broekhuyze

Broekhuyzen, Horecagroothandel

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Schoonmaakbedrijf Alkanaany. De service is goed, de uitvoering van de werkzaamheden is goed en vriendelijke, hard werkende medewerkers. Een aanrader voor andere bedrijven!